Osallistu ALStuttu:n toimintaan

 

ALS-tutkimuksen tuki ry:n tarkoituksena on edistää ja tukea monitieteistä ALS-tutkimusta Suomessa, ylläpitää vertaistukifoorumia ALS-potilaille ja heidän läheisilleen ja pyrkiä monin eri tavoin vaikuttamaan yhdistyksen sääntöjen puitteissa.

 

ALS-tutkimuksen tukemiseksi ALStuttu suorittaa rahankeräystä, mutta voit tukea toimintaamme muillakin tavoin. Osallistuminen ja omien kokemusten jakaminen on vertaistuen kannalta hyvin tärkeä asia. Usein ALS:ia sairastavalla tai läheisellä on tärkeää kokemusperäistä tietoa, joka helpottaa myös muiden elämää.

Liittymällä henkilöjäseneksi pääset osallistumaan ALStuttu:n vertaistukifoorumin keskusteluihin. Vertaistukifoorumi on rajattu vain henkilöjäsenille keskustelujen luottamuksellisuuden takia.

Myös kannatusjäsenyys on tärkeä tuki yhdistyksen toiminnalle. Lahjoitusvarat ohjataan eteenpäin niin pienin kuluin kuin suinkin mahdollista. Yhdistyksen toiminnan ylläpito ja kehittäminen maksaa kuitenkin aina jotain, eikä yleiskuluja voida rahoittaa tutkimukseen lahjoitetuista varoista. Yhdistyksen toimintakulut katetaan jäsenmaksuista tai erityisesti toimintaan osoitetuista lahjoituksista. Kannatusjäseniksi voivat liittyä yksityishenkilöt ja yhteisöt.

Toivotamme tervetulleiksi kaikki, jotka haluavat edistää pyrkimystä ALS-sairauden syyn selvittämiseen ja parannuskeinon löytämiseen. Tavoitteellinen päämäärä vaatii tekijöitä. Monenlaiselle osaamiselle ja kokemukselle on käyttöä!

Tule mukaan!